Vlieg voordelig naar Manilla

Vliegtickets Manilla

Aan de oostelijke oever van de Baai van Manilla, op het eiland Luzon, ligt de hoofdstad van de Filippijnen. De stad telt meer dan 1,6 miljoen inwoners en is het politieke, wetenschappelijke en culturele centrum van het land.

Historische attracties in Manilla

Het centrum van de stad heeft een aantal interessante historische gebouwen. Intramuros, het oudste deel van de stad, is een ommuurde koloniale stad die dateert uit de 16e eeuw. Het is een toeristische trekpleister met historische bouwwerken, gezellige winkeltjes en restaurants. Bezoek tijdens je vliegreis naar Manilla zeker ook het Spaanse Fort Santiago dat vroeger dienst deed als gevangenis.

Om te shoppen kan je in Ortigas Centre terecht. Het is een winkelbuurt met drie grote winkelcentra en tal van restaurants. Verder zijn in Manilla ook talrijke pubs, bars, clubs en cafés te vinden.

Rizal Park

Rizal Park, het grootste park in heel Zuidoost-Azië, is een bezoek meer dan waard. Je vindt er siertuinen, vijvers, (kinder)musea, theaters en een ijsbaan. Bij een bezoek aan de hoofdstad mag je zeker ook het Nationaal museum en het paleis van het staatshoofd niet missen.

Vliegen naar Manilla

Plan je een trip naar de Filippijnen? Op CheapTickets.be vind je in een handomdraai goedkope vliegtickets naar Manilla en talrijke andere bestemmingen over de ganse wereld. Geef jouw reisperiode in en je krijgt meteen een overzicht van de voordeligste vluchten naar Manilla. Zo hoef je echt niet verder te zoeken naar interessante tickets. Eens je een keuze gemaakt hebt, is het ook mogelijk om rechtstreeks een plaatsje te reserveren via onze site.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 28°C. In de winter is het er gemiddeld 27°C.
  • Tijdsverschil: in Manilla is het zeven uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Filippijnse Peso (PHP).
  • Taal: de officiële taal is Filippijns, met als tweede taal Engels. Daarnaast worden er vele tientallen inheemse talen en dialecten gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Manilla

Boek jouw vliegtuigtickets naar Manilla via CheapTickets.be en je bent zeker van de beste deals. Onze bestanden worden continu bijgewerkt met de recentste gegevens zodat je er altijd de voordeligste vliegtickets kan vinden. Voor goedkope vliegtickets kan je bij ons terecht 7 dagen op 7, 24 uur per dag. Een vliegreis naar Manilla plannen was nog nooit zo eenvoudig!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Manilla

Een vlucht naar Manilla in de Filippijnen hoeft geen handenvol geld te kosten. Geloof je ons niet? Neem dan snel een kijkje op CheapTickets.be. Hier kan je makkelijk goedkope vliegtickets naar Manilla vinden. Vliegen is dus goedkoper dan je denkt!

De meest betrouwbare service, de voordeligste tarieven, en de meest recente informatie voor tickets naar Manilla in Azië vind je steeds via CheapTickets.be. Ontdek het vandaag nog en voor je het weet ben je vertrokken!