Vlieg voordelig naar Nurnberg

Vliegtickets Nurnberg

Nurnberg ligt in de Duitse deelstaat Beieren en heeft zowel op historisch als cultureel vlak heel erg veel te bieden. Het is dan ook geen verrassing dat jaarlijks duizenden toeristen een vlucht naar Nurnberg boeken.

Wil je zelf deze schitterende stad bezoeken? Neem dan zeker een kijkje op CheapTickets.be. Je vindt er in een handomdraai goedkope vliegtickets naar Nurnberg. Vergelijk de opties en kies er de voordeligste tickets uit. Daarna kan je jouw tickets naar Nurnberg online boeken en dit 7 dagen op 7, 24 uur per dag. Om voordelig te vliegen hoef je dus echt niet verder te zoeken!

Ontspanning Nurnberg

De zoo van Nurnberg is absoluut een bezoek waard. Je ontdekt er talrijke exotische dieren zoals Afrikaanse olifanten, giraffen, zebra’s en tijgers. Bovendien is er ook een dolfinarium waar je kan genieten van de spectaculaire kunstjes van dolfijnen en zeeleeuwen.

In de buurt van Nurnberg zijn er de pretparken Scholoss Thurn en het Playmobil Fun Park. Dit laatste is een echt speelparadijs voor kinderen. De verschillende thema’s spreken tot ieders verbeelding en vooral ‘het Wilde Westen’ en ‘Piratenwereld’ zijn indrukwekkend.

Het hart van de stad

In het historische hart van de stad ontdek je kerken, pleinen, fonteinen, een raadshuis en tal van andere bezienswaardigheden. Museumliefhebbers komen hier ook aan hun trekken. Het Germaans National Museum herbergt een enorme verzameling Duitse kunst en is zeker een must tijdens een vliegreis in Nurnberg. Voor een boeiende kijk op de geschiedenis van het trein- en postverkeer kan je dan weer terecht in het Verkeersmuseum.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli ligt tussen de 17°C tot 20°C en in januari tussen de -6°C tot -1°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: je kan overal in Duitsland met de Euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Nurnberg

Voor de voordeligste vliegtuigtickets naar Nurnberg is er maar één adres en dat is CheapTickets.be. Neem een kijkje op onze site en je ontdekt er het ruimste aanbod aan betaalbare vliegtickets. Daarnaast kan je hier ook terecht voor het reserveren van een huurauto of hotelovernachting. Ben je op zoek naar een geschikte reis- of annuleringsverzekering? Dat kan ook! Bij CheapTickets.be stellen wij alles in het werk om jou op weg te helpen naar een geslaagde vakantie!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Nurnberg

Voor een vlucht naar Nurnberg in Duitsland aan een interessante prijs kan je steeds terecht bij CheapTickets.be! Hier krijg je immers een overzichtelijke lijst van de interessantste vliegtuigtickets aangeboden door de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Je hoeft ze alleen nog maar te vergelijken.

Vlieg tegen de beste voorwaarden naar Nurnberg of een andere stad in Europa en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen via ons flight alert system. Ontdek hoe eenvoudig het is om goedkope vliegtuigtickets naar Nurnberg te reserveren via CheapTickets.be en betaal nooit meer te veel!