Vlieg voordelig naar Bahrein

Vliegtickets Bahrein

Bahrein is een eilandstaat in de Perzische Golf en de Golf van Bahrein. Het land ligt tussen Qatar en Saoedi-Arabië. Deze 'Parel van de Perzische Golf'’ vervult een belangrijke financiële en economische rol in de oliewereld.

Musea

Tijdens een vliegreis naar Bahrein kan je heel wat musea bezoeken. In het Beit Al-Quran museum vind je een auditorium, een bibliotheek, een school, een moskee en een kunstgalerij. Je ontdekt er onder meer kalligrafiewerken, manuscripten van de Koran en andere religieuze geschriften.

Voor hedendaagse kunst uit het Midden-Oosten moet je in de Albareh Art Gallery zijn. Daarnaast heeft Bahrein ook een oliemuseum waar je alles te weten komt over de oliewinning. Om meer te leren over de geschiedenis van Bahrein kan je terecht in het Nationaal Museum.

Historische bezienswaardigheden

Fort Bahrein dateert uit 1522 en werd gebouwd ten tijde van de Portugese bezetting. Het staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en biedt een interessante kijk op de geschiedenis van Bahrein. Er zijn zelfs archeologische vondsten die doen vermoeden dat het fort dateert van 2300 v Chr!

Bezoek ook de Beit Sheikh Isa wanneer je in Bahrein bent. Opvallend aan de vroegere woonplaats van de Shaikh Isa Bin Ali is de windtoren die het huis koelde in de periode voor er elektriciteit was.

Andere aanraders zijn het geboortehuis van de Emir, een kamelenboerderij, de vismarkt en de Levensboom. Verder is er ook een waterpark met een golfslagbad voor de kinderen en prachtige zandstranden. Zoals je ziet: er is heel wat te beleven tijdens een vliegreis naar Bahrein.

Vliegen naar Bahrein

Voor goedkope vliegtickets naar Bahrein ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Hier vind je makkelijk de voordeligste vliegtuigtickets naar eender welke bestemming door de tickets van alle luchtvaartmaatschappijen te vergelijken. Wij gieten alle tarieven in een handig overzicht zodat je eenvoudig een keuze kan maken. De meest voordelige vlucht naar Bahrein heb je dus snel gevonden.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur tijdens de zomer is 29°C en in de winter is het er gemiddeld 21°C.
  • Tijdsverschil: het is er twee uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Bahreinse Dinar (BDN).
  • Taal: de officiële taal is Arabisch. Er wordt ook redelijk goed Engels gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelige vliegtickets naar Bahrein

Voor de goedkoopste vliegtuigtickets naar Bahrein hoef je echt niet verder te zoeken! Maar naast vliegtickets vind je bij CheapTickets nog veel meer. Bij ons kan je zelfs een huurauto of hotelovernachting boeken. Een aanvullende reis- en annuleringsverzekering behoort ook tot de mogelijkheden.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Bahrein

Voor de goedkoopste vliegtickets naar Bahrein neem je best even een kijkje op CheapTickets.be! Je vindt er altijd de mooiste deals en de recentste actieprijzen naar Bahrein en zowat alle reisbestemmingen in Azië. Je hoeft alleen nog een keuze te maken tussen de beschikbare vluchten en je kan jouw voordelige vliegtickets meteen bestellen via de website. Niets is eenvoudiger!

Met ons flight alert system blijf je bovendien up-to-date van de nieuwste acties op vluchten naar Bahrein. Zo kan je nog goedkoper vliegen!

Other flights Bahrein