Vlieg met Eva Airways voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Eva Airways

EVA Air is een populaire Taiwanese luchtvaartmaatschappij. Ze werd opgericht in 1989 door de Evergreen Marine Corporation als eerste commerciële airline van Taiwan. De afkorting ‘EVA’ staat dus voor Evergreen Airlines.

De thuisbasis van EVA Air is op de Taoyuan International Airport nabij Taipei te vinden. Van hieruit vliegt ze naar meer dan 40 steden in Azië, Australië, Europa en Noord-Amerika. Goed nieuws voor iedereen die vliegangst heeft; EVA Air is een van de veiligste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Sinds de oprichting zijn er immers geen grote incidenten geweest.

Voor ieder wat wils

Er zijn maar liefst 5 soorten EVA Air vliegtickets, afhankelijk van de vluchtduur en het type vliegtuig. In de Economy Class is alles te vinden wat je van een moderne airline mag verwachten: ruime zitplaatsen, een entertainmentsysteem en lekkere maaltijden. In de Business en Elite Class geniet je van nog meer ruimte en comfort. Een aparte check-in en toegang tot de lounges zijn ook inbegrepen.

Nog meer luxe is te vinden in de Premium Laurel Class. Denk maar aan ergonomische zetels en maaltijden die een sterrenrestaurant waardig zijn. Het neusje van de zalm is een Royal Laurel Class vliegticket van EVA Air. Hier geniet je van comfortabele ligzetels, aangepaste dranken en maaltijden, gratis schoonheidsproducten en veel meer!

Check-in

Er zijn drie manieren om je EVA Air ticket te valideren en om te ruilen voor een boarding pass. De eerste optie is de balie op het vliegveld. Hier kan je jouw tickets en bagage afgeven en alle benodigde vliegdocumenten ontvangen. Daarnaast zijn er op sommige luchthavens self check-in kiosks te vinden. Tenslotte is er nog de online check-in, welke beschikbaar is tot twee uur voor vertrek.

Handbagage en ruimbagage

Heb je een Economy of Elite vliegticket van EVA Air gekocht? Dan mag je één stuk handbagage van max. 7kg meenemen. Voor de overige reisklassen zijn dit twee stukken. Houd er rekening mee dat handbagage niet groter mag zijn dan 56x23x36 cm.
Qua ruimbagage is er meer variatie. Als Economy reiziger mag je 20kg bagage inchecken, in de Elite Class is dit 25kg en in de Business, Laurel en Royal Laurel reisklasse mag je maar liefst 30kg meenemen.

EVA Air tickets boeken?

Wil je op een snelle, eenvoudige en veilige manier een EVA Air vlucht reserveren? Dan ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Met behulp van onze zoekmachine kan je alle vluchtopties vergelijken en meteen de meest interessante vlucht online boeken. Heb je vragen over het boekingsproces? Neem dan contact op met onze klantendienst. Onze medewerkers staan altijd voor jou klaar!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice