Vliegtickets Aruba

Aruba is een zeer populaire vakantiebestemming in het Caribische gebied. En dat is natuurlijk niet voor niets. Het eiland beschikt over alle ingrediënten voor een optimale vakantie.

Prachtige stranden
Het eiland Aruba wordt praktisch omringt door de mooiste stranden ter wereld. Een voorbeeld hiervan is ‘Playa Hadikurari’, een strand dat bij uitstek geschikt is voor snorkelaars. Er is zelfs een speciaal strand voor kinderen, ‘Baby Beach’, met ondiep en kalm water.

Genieten van de natuur en het water
Midden op het eiland kunt u een wandeling maken in het Nationaal park Arikok, bij de gelijknamige berg. Hier kunt u verschillende planten- en dierensoorten, maar ook de bekende Arawak tekeningen bezichtigen.

Het ‘geheime’ natuurlijke zwembad ‘Conchi’ is ook een aanrader. U kunt hier alleen met een jeep of een paard komen. Het zwembad ligt tussen de rotsen, aan de noordkust van het eiland.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 30˚C en in de wintermaanden ongeveer 27˚C.
  • Tijdsverschil: tijdens onze wintertijd 5 uur vroeger dan in Nederland en tijdens onze zomertijd 6 uur vroeger.
  • Munteenheid: Arubaanse Florijn.
  • Taal: de officiële taal is het Nederlands, maar men spreekt ook Papiamento en redelijk Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Aruba
Bent u van plan om naar de Aruba te vliegen? Dan zit u bij CheapTickets.nl helemaal goed. Bij ons vindt u razendsnel de goedkoopste vliegtickets voor vluchten naar diverse bestemmingen.

CheapTickets.nl biedt de mogelijkheid om prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen te vergelijken. Op die manier kunt u de meest voordelige tickets vinden!

Vliegtickets naar Aruba

Vlieg naar Aruba in Nederlandse Antillen op een goedkope manier en maak kennis met de authentieke sfeer van deze Zuid-Amerikaanse stad. Met de website vindt u steeds de goedkoopste tickets naar eender welke bestemming op het Zuid-Amerikaanse continent. Reserveer uw voordelige vliegtickets en u ziet in een oogopslag hoe eenvoudig het is.

Kijkt u al lang uit naar een onvergetelijke trip naar Aruba? Dan is nu het moment om te profiteren van onze uitzonderlijke prijzen! Ons reservatiesysteem is zeer gebruiksvriendelijk en zeer overzichtelijk. Ontdek het nu meteen en vertrek met een gerust hart naar Aruba.

Andere vluchten naar Nederlandse Antillen

Bonaire , Curacao , St. Eustatius , Aruba , Sint Maarten
Andere vluchten naar Nederlandse Antillen
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
vanaf {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Exclusief dossierkosten
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Vanafprijs per persoon in euro voor heen- & terugvlucht inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen, exclusief dossierkosten (0 tot 25 euro) en reis- en/of annulatieverzekering.

Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.