Vliegtickets San Francisco

Vliegtickets naar San Francisco

In het westen van de Verenigde Staten ligt San Francisco, een stad met ongeveer 745.000 inwoners. De stad is vooral beroemd voor de Golden Gate Bridge, een 2737 meter lange brug die gebouwd werd tijdens de vorige eeuw. San Francisco is ook bekend omwille van de tolerantie en losse sfeer die er heerst. Zin in een vliegreis naar San Francisco? Dan zit je goed bij CheapTickets.be.

Via onze handige vergelijkingstool krijg je een overzicht van alle beschikbare vluchten naar San Francisco. Je hoeft enkel nog een keuze te maken en een ticket te kopen via onze online reiswinkel. Deze is altijd open, 24u op 24 en 7 dagen per week. Op CheapTickets.be kan je dus dag en nacht terecht.

Een ontdekkingstocht

San Francisco is een echte smeltkroes van verschillende culturen. Je ontdekt er het beroemde Chinatown, maar er zijn ook Italiaanse, Japanse, Mexicaanse en Russische wijken. Omdat de stad gebouwd werd op 43 heuvels, rijden er geen gewone trams, maar ‘cable cars’ — de ideale manier om de stad te ontdekken!

En vergeet zeker niet de ‘49 Mile Scenic Drive’, een traject doorheen de stad met allerlei interessante bezienswaardigheden.

Attracties

Alcatraz, de beroemde gevangenis in de San Francisco Bay, is een van de bekendste symbolen van de stad. Maar ook de Transamerica Pyramid, de hoogste skyscraper van San Francisco moet je gezien hebben. Voor museumliefhebbers is er dan weer het Museum van Aziatische Kunst en het Exploratoreum, het interactieve wetenschapsmuseum in het Palace of Fine Arts. Eén ding is zeker: tijdens een vliegreis naar San Francisco zal je jezelf geen moment vervelen!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 15,1°C. Tijdens de winter is het er gemiddeld 10,6°C.
  • Tijdsverschil: het is er 9 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: US dollar.
  • Taal: Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: de regels in verband met reisdocumenten en visa veranderen regelmatig. Soms zijn afwijkende voorwaarden van toepassing. Op de site van de visumdienst vind je alle nodige en actuele informatie per bestemming.
  • Gezondheid: de gegevens in verband met verplichte vaccinaties veranderen dikwijls. Actuele informatie vind je op de site van de FOD Buitenlandse Zaken. Je kan hiervoor ook contact opnemen met jouw huisarts.

Goedkoop vliegen naar San Francisco

Goedkoop vliegen is onze specialiteit. Voor de voordeligste tickets naar San Francisco hoef je dus echt niet verder te zoeken. Wist je trouwens dat wij ook hotelkamers en huurauto’s aanbieden? Je kan alles online boeken tegen de scherpste prijzen. Wacht dus niet langer en boek jouw vakantie in San Francisco op CheapTickets.be!

Vliegtickets naar San Francisco

Staat een vliegreis naar San Francisco al langer op je to-do lijstje? Dan is dit het ideale moment, want op CheapTickets.be vind je een ruim aanbod goedkope vluchten naar San Francisco. Je moet ze enkel nog vergelijken en een plaatsje reserveren. Zo simpel is het! Indien je hulp nodig hebt bij het boeken van een vliegreis, kan je altijd bij onze klantendienst terecht. De contactgegevens zijn bovenaan deze pagina te vinden.
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
vanaf {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Exclusief dossierkosten
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Vanafprijs per persoon in euro voor heen- & terugvlucht inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen, exclusief dossierkosten (0 tot 25 euro) en reis- en/of annulatieverzekering.

Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.