Vliegtickets San Francisco

Vliegtickets naar San Francisco
In het westen van de USA ligt San Francisco, een stad met ongeveer 745.000 inwoners. De stad is vooral beroemd voor de Golden Gate Bridge, een 2737 meter lange brug die gebouwd werd tijdens de vorige eeuw. San Francisco is ook bekend omwille van de tolerantie die er heerst. Zin om deze stad te ontdekken? Ga dan naar CheapTickets.be. U vindt er goedkope tickets naar San Francisco en naar andere bestemmingen over de hele wereld. Op onze site kunt u de vliegtuigtickets van de verschillende maatschappijen gemakkelijk vergelijken. Maar vliegtickets boeken kan ook. Reserveer uw tickets online, 24 uur op 24, 7 dagen op 7!

Een ontdekkingstocht
San Francisco is een echte smeltkroes van verschillende culturen. U ontdekt er het beroemde Chinatown, maar er zijn ook Italiaanse, Japanse, Mexicaanse en Russische wijken. Omdat de stad gebouwd werd op 43 heuvels, rijden er geen gewone trams, maar ‘cable cars’ — de ideale manier om de stad te ontdekken! En vergeet zeker niet de ‘49 Mile Scenic Drive’, een traject doorheen de stad met allerlei interessante bezienswaardigheden.

Attracties
Alcatraz, de beroemde gevangenis in de San Francisco Bay, is één van de bekendste symbolen van de stad. Maar ook de Transamerica Pyramid, de hoogste skyscraper van San Francisco moet u gezien hebben. Voor museumliefhebbers is er dan weer het Museum van Aziatische Kunst en het Exploratoreum, het interactieve wetenschapsmuseum in het Palace of Fine Arts.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 15,1°C. Tijdens de winter is het er gemiddeld 10,6°C.
  • Tijdsverschil: het is er 9 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: US dollar.
  • Taal: Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: de regels in verband met reisdocumenten en visa veranderen regelmatig. Soms zijn afwijkende voorwaarden van toepassing. Op de site van de visumdienst vindt u alle nodige en actuele informatie per bestemming.
  • Gezondheid: de gegevens in verband met verplichte vaccinaties veranderen dikwijls. Actuele informatie vindt u op de site van de FOD Buitenlandse Zaken. U kunt hiervoor ook contact opnemen met uw huisarts.

Goedkope vliegtickets naar San Francisco
Voor de voordeligste vliegtuigtickets bent u bij CheapTickets.be aan het juiste adres! Door uw bestemming in te geven in het zoekvenster krijgt u immers onmiddellijk een overzicht van de beschikbare vliegtickets van de verschillende airlines. In een paar eenvoudige stappen boekt u de vliegtuigtickets naar de locatie van uw dromen. Goedkope vliegtickets reserveren was nog nooit zo eenvoudig als bij CheapTickets.be!

Vliegtickets naar San Francisco

Geniet van een onvergetelijke reis naar San Francisco zonder al uw geld uit te geven aan vliegtuigtickets! Vergelijk eerst en vooral de tarieven van de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Die vindt u enkel en alleen op CheapTickets.be. Bekijk de goedkope vliegtickets op onze site en boek uw vlucht naar San Francisco in enkele simpele stappen.

Dankzij ons betaalt u nooit meer te veel voor een vakantie naar uw droombestemming! Bovendien geniet u steeds van de interessantste aanbiedingen en blijft u up-to-date over de laatste promoties via ons handige flight alert system! Boek nu uw vlucht naar San Francisco!

Reserveer je huurauto in San Francisco
Reserveer je huurauto in San Francisco
Boek je hotel in San Francisco
Boek je hotel in San Francisco