Vliegtickets Riga

Vliegtickets naar Riga

Riga, de hoofdstad van Letland, is met ongeveer 720.000 inwoners de grootste stad van de Baltische landen. De stad ligt aan de monding van de Oostzee en is het politieke, economische en culturele hart van Letland. Via CheapTickets.be vind je in een oogwenk de voordeligste vliegtuigtickets naar Riga. Vergelijk de prijzen van alle airlines, maak een keuze en reserveer je tickets online. In onze ticketshop kan je 24u per dag terecht om een vlucht naar Riga te boeken. Handig, niet?

Fascinerende gebouwen

Bezoek zeker het oude stadscentrum van Riga. Je vindt er namelijk prachtige historische gebouwen. De kathedraal uit de dertiende eeuw herbergt een enorm orgel dat af en toe nog gebruikt wordt voor concerten. De woning van de president is een schitterend kasteel uit de 14e eeuw en heeft ook twee musea. Cultuurliefhebbers kunnen verder terecht in de diverse musea en kerken van de stad

Gezelligheid en ontspanning

De markt in het hart van de stad is ook een aanrader. Al eeuwen lang worden hier kaas, groenten, fruit en kleding verkocht. Daarnaast vind je in het centrum ook tal van bars, cafés en restaurants. Een uitstekende plek om de traditionele keuken te ontdekken! Heb je nood aan wat ontspanning tijdens je vliegreis naar Riga? Bezoek dan het Jurmala Beach Resort, een luxe spa aan het strand.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 20°C. Tijdens de winter is het er gemiddeld 0°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur later dan in België.
  • Munteenheid: de Letse Lat (LvL).
  • Taal: het Lets.
  • Verplichte reisdocumenten: de regels in verband met reisdocumenten en visa veranderen regelmatig. Soms zijn afwijkende voorwaarden van toepassing. Op de site van de visumdienst vind je alle nodige en actuele informatie per bestemming.
  • Gezondheid: de gegevens in verband met verplichte vaccinaties veranderen dikwijls. Actuele informatie vind je op de site van de FOD Buitenlandse Zaken. Je kan hiervoor ook contact opnemen met jouw huisarts.

Meer dan vliegtickets

Kijk nu op CheapTickets.be en ontdek ons ruime aanbod aan interessante tickets naar Riga. Naast vliegtuigtickets kan je bij ons ook steeds terecht voor een reis- of annuleringsverzekering. Een huurauto of hotelovernachting boeken kan ook. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is. Voor een voordelige vakantie ben je bij CheapTickets.be altijd aan het juiste adres!

Vliegtickets naar Riga

Voor een fantastische vliegreis naar Riga in Letland aan een interessante prijs kan je steeds terecht bij CheapTickets.be! Hier krijg je een overzichtelijke lijst van de interessantste vliegtuigtickets aangeboden door de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Je hoeft ze enkel nog naast elkaar te leggen en een keuze te maken.

Ken je ons flight alert system al? Met dit systeem krijg je automatisch een melding van nieuwe kortingen en promoties op vluchten naar Riga en andere bestemmingen wereldwijd. Op deze manier mis je nooit geen interessante actie meer.

Andere vluchten naar Letland

Riga
Andere vluchten naar Letland
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
vanaf {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Exclusief dossierkosten
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Vanafprijs per persoon in euro voor heen- & terugvlucht inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen, exclusief dossierkosten (0 tot 25 euro) en reis- en/of annulatieverzekering.

Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.