Vliegtickets Riga

Vliegtickets naar Riga
Riga, de hoofdstad van Letland, is met ongeveer 720.000 inwoners de grootste stad van de Baltische landen. De stad ligt aan de monding van de Oostzee en is het politieke, economische en culturele hart van het land.

Via CheapTickets.be vindt u gegarandeerd de voordeligste vliegtuigtickets naar Letland. U hoeft enkel uw gewenste bestemming in te geven in het zoekvenster en u krijgt meteen een overzicht van de beschikbare vliegtickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Boek uw goedkope vliegtickets via onze site en betaal nooit meer te veel voor een fantastische vakantie. U kunt uw vliegtuigtickets online reserveren in enkele eenvoudige stappen op om het even welk moment van de dag. Voor de beste deals en de interessantste tickets hoeft u echt niet verder te zoeken!

Fascinerende gebouwen
Bezoek zeker het oude stadscentrum van Riga. U vindt er prachtige historische gebouwen. De kathedraal uit de dertiende eeuw herbergt een enorm orgel dat af en toe nog gebruikt wordt voor concerten. De woning van de president is een schitterend kasteel uit de 14e eeuw en heeft ook twee musea. Cultuurliefhebbers kunnen verder terecht in de diverse musea en kerken van de stad

Gezelligheid en ontspanning
De markt in het hart van de stad is ook een aanrader. Al eeuwen lang worden hier kaas, groenten, fruit en kleding verkocht. Daarnaast vindt u in het centrum ook tal van bars, cafés en restaurants. Een uitstekende plek om de traditionele keuken te ontdekken!
Om heerlijk tot rust te komen kunt u terecht in het Jurmala Beach Resort, een luxe Spa aan het strand.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 20°C. Tijdens de winter is het er gemiddeld 0°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur later dan in België.
  • Munteenheid: de Letse Lat (LvL).
  • Taal: het Lets.
  • Verplichte reisdocumenten: de regels in verband met reisdocumenten en visa veranderen regelmatig. Soms zijn afwijkende voorwaarden van toepassing. Op de site van de visumdienst vindt u alle nodige en actuele informatie per bestemming.
  • Gezondheid: de gegevens in verband met verplichte vaccinaties veranderen dikwijls. Actuele informatie vindt u op de site van de FOD Buitenlandse Zaken. U kunt hiervoor ook contact opnemen met uw huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Riga
Kijk nu op CheapTickets.be en ontdek ons ruime aanbod aan interessante vliegtickets. Naast vliegtuigtickets kunt u bij ons ook steeds terecht voor een reis- of annuleringsverzekering. Een huurauto of hotelovernachting boeken kan ook. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is. Voor goedkope vliegtickets bent u bij CheapTickets.be altijd aan het juiste adres!

 

Vliegtickets naar Riga

Voor een prachtvakantie naar Riga in Letland aan een interessante prijs kunt u steeds terecht bij CheapTickets.be! Hier krijgt u namelijk een overzichtelijke lijst van de interessantste vliegtuigtickets aangeboden door de verschillende luchtvaartmaatschappijen. U hoeft ze enkel nog naast elkaar te leggen en te kiezen.

Vlieg goedkoop naar Riga of een andere stad in Europa en blijf up-to-date van de laatste aanbiedingen via ons flight alert system. Ontdek hoe eenvoudig het is om goedkope vliegtuigtickets te kopen via CheapTickets.be en vlieg vanaf nu altijd goedkoper!

Reserveer je huurauto in Riga
Reserveer je huurauto in Riga
Boek je hotel in Riga
Boek je hotel in Riga

Andere vluchten naar Letland

Riga
Andere vluchten naar Letland