Vliegtickets Boedapest

Vliegtickets naar Boedapest

Als je naar Hongarije op vakantie gaat, mag je de hoofdstad Boedapest zeker niet missen. Maar ook voor een citytrip is deze parel een absolute aanrader. De rivier de Donau splitst de stad in twee delen, met Boeda aan de ene kant en Pest, het levendige centrum, aan de andere. Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Boedapest? Op CheapTickets.be vind je een overzicht van alle vluchten naar Boedapest en naar andere steden over de hele wereld. Vergelijk de prijzen en reserveer een plaatsje via onze ticketshop. Het is zo eenvoudig dat zelfs een kind het kan!

Niet te missen

Een absolute aanrader is de Burcht van Boeda. Dit imposante complex is gelegen op de Burchtheuvel, op zo’n 70 meter boven de Donau. Het speelde een belangrijke rol in de geschiedenis van het land en tegenwoordig zijn er een aantal boeiende musea te vinden. De buurt rond de Burcht is ook een bezoek waard. Je kan er wandelen doorheen de kronkelende steegjes en er de typische middeleeuwse gebouwen ontdekken. Overal hangt er romantiek in de lucht.

Andere bezienswaardigheden

Boedapest is zonder twijfel één van de mooiste steden van Europa. Langs de oevers van de Donau ontdek je interessante gebouwen en musea, waaronder het historisch en het nationaal museum. Ook de Sint Stephanusbasiliek en de Kettingbrug moet je gezien hebben. Eén ding is zeker; tijdens een vliegreis naar Boedapest zal je jezelf geen seconde vervelen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: Boedapest heeft koude winters, warme zomers en relatief veel zonuren.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België
  • Munteenheid: de Forint
  • Taal: Hongaars
  • Verplichte reisdocumenten: de regels in verband met reisdocumenten en visa veranderen regelmatig. Soms zijn afwijkende voorwaarden van toepassing. Op de site van de visumdienst vind je alle nodige en actuele informatie per bestemming.
  • Gezondheid: de gegevens in verband met verplichte vaccinaties veranderen dikwijls. Actuele informatie vind je op de site van de FOD Buitenlandse Zaken. Je kan hiervoor ook contact opnemen met jouw huisarts.

Meer dan vliegtickets naar Boedapest

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we ons aanbod uitgebreid met een heleboel extra’s. Zo zijn er op CheapTickets.be niet alleen voordelige vluchten naar Boedapest te vinden, maar ook een ruime selectie hotels en een grote keuze aan huurwagens. Zelfs een reis- en annuleringsverzekering kan je via onze website afsluiten. Voor een onvergetelijke vakantie hoef je dus echt niet verder te zoeken!

Vliegtickets naar Boedapest

Voor een fantastische vliegreis naar Boedapest in Hongarije aan een interessante prijs kan je rekenen op CheapTickets.be! Hier krijg je namelijk meteen zicht op de allervoordeligste tickets naar Boedapest aangeboden door de verschillende airlines. Je hoeft ze alleen nog maar naast elkaar te leggen en te kiezen. Reis via een goedkope vlucht naar Boedapest of een andere stad in Europa en blijf op de hoogte van de meest recente promoties via ons flight alert system. Ontdek hoe gemakkelijk het is om vliegtuigtickets te boeken via CheapTickets.be en beleef de vakantie van je leven!

Andere vluchten naar Hongarije

Boedapest
Andere vluchten naar Hongarije
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
vanaf {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Exclusief dossierkosten
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Vanafprijs per persoon in euro voor heen- & terugvlucht inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen, exclusief dossierkosten (0 tot 25 euro) en reis- en/of annulatieverzekering.

Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.