Vliegtickets Boedapest

Vliegtickets naar Boedapest

Als u naar Hongarije op vakantie gaat mag u de hoofdstad Boedapest zeker niet missen. Maar ook voor een citytrip is deze parel een absolute aanrader. De rivier de Donau splitst de stad in twee delen, met Boeda aan de ene kant en Pest, het levendige centrum, aan de andere. Bent u op zoek naar goedkope vliegtickets Boedapest? Op CheapTickets.be vindt u vliegtuigtickets naar Boedapest en naar andere steden over de hele wereld. U kunt er ook terecht om uw vliegtickets Boedapest te boeken. Op Cheaptickets.be reserveert u razendsnel tickets naar Boedapest aan een voordelig tarief.

Attracties

U mag zeker een bezoek aan de Burcht van Buda niet overslaan. Het vroegere koninklijk paleis speelde een belangrijke rol in de geschiedenis van het land. Vandaag vindt u er een aantal boeiende musea. De buurt rond de Burcht is ook een bezoek waard. U kunt er wandelen doorheen de kronkelende steegjes en er de typische middeleeuwse gebouwen ontdekken. Overal hangt er romantiek in de lucht.

Rondom Boedapest

Boedapest is zonder twijfel één van de mooiste steden van Europa. Langs de oevers van de Donau ontdekt u interessante gebouwen en musea, waaronder het historisch en het nationaal museum.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: Boedapest heeft koude winters, warme zomers en relatief veel zonuren.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België
  • Munteenheid: de Forint
  • Taal: Hongaars
  • Verplichte reisdocumenten: de regels in verband met reisdocumenten en visa veranderen regelmatig. Soms zijn afwijkende voorwaarden van toepassing. Op de site van de visumdienst vind je alle nodige en actuele informatie per bestemming.
  • Gezondheid: de gegevens in verband met verplichte vaccinaties veranderen dikwijls. Actuele informatie vind je op de site van de FOD Buitenlandse Zaken. Je kan hiervoor ook contact opnemen met jouw huisarts.

Boeken in enkele klikken

Op CheapTickets.be boek je in enkele klikken een volledige vakantie. Dat geldt niet alleen voor Boedapest vliegtickets, maar ook voor hotelkamers, reisverzekeringen en huurwagens. Bovendien profiteer je steeds van de beste deals. Plan jouw vliegreis naar Boedapest via onze website en geniet van alles wat Hongarije te bieden heeft.

Vliegtickets naar Boedapest

Voor een fantastische vliegreis naar Boedapest in Hongarije aan een interessante prijs kan je rekenen op CheapTickets.be! Hier krijg je namelijk meteen zicht op de allervoordeligste tickets naar Boedapest aangeboden door de verschillende airlines. Je hoeft ze alleen nog maar naast elkaar te leggen en te kiezen. Reis via een goedkope vlucht naar Boedapest of een andere stad in Europa en blijf op de hoogte van de meest recente promoties via ons flight alert system. Ontdek hoe gemakkelijk het is om vliegtuigtickets te boeken via CheapTickets.be en beleef de vakantie van je leven!

Andere vluchten naar Hongarije

Boedapest
Andere vluchten naar Hongarije
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
vanaf {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Exclusief dossierkosten
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Vanafprijs per persoon in euro voor heen- & terugvlucht inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen, exclusief dossierkosten (0 tot 25 euro) en reis- en/of annulatieverzekering.

Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.