Vliegtickets Nice

Vliegtickets naar Nice
Nice staat bekend als een badplaats, maar is ook een cultuurstad. Overal zijn er attracties en musea te vinden. Het is de perfecte stad voor een korte of lange vakantie.

Zin om Nice te ontdekken? Op CheapTickets.be vind je een overzicht van de voordeligste vliegtuigtickets van verschillende aanbieders, ook low cost airlines. Voer je gewenste vertrekdatum in en je krijgt meteen de goedkope vluchten te zien. Het is de ideale manier om goedkope vliegtickets te vinden en te boeken!

Bezienswaardigheden
De 17e-eeuwse kathedraal St.-Réparate en de kerken Gesù Saint-Jacques le Majeur en St.-François-de-Paule uit de 18e eeuw, zijn maar enkele voorbeelden van de prachtige gebouwen die je zal vinden in het oude stadsgedeelte.

De Russisch-orthodoxe kathedraal is ook een bezoekje waard. De rijkversierde kerk werd ongeveer 100 jaar geleden door de kleine Russische gemeenschap gebouwd.
 
De stranden
De beroemde Côte d’Azur staat bekend voor zijn zon, strand en zee. Met uitzondering van enkele privé-stranden waar speciaal zand wordt aangevoerd, bestaan alle stranden uit keistroken.
 
Algemene reisinformatie
  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 28°C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld 7°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Frans.
  • Verplichte reisdocumenten: de regels in verband met reisdocumenten en visa veranderen regelmatig. Soms zijn afwijkende voorwaarden van toepassing. Op de site van de visumdienst vind je alle nodige en actuele informatie per bestemming.
  • Gezondheid: de gegevens in verband met verplichte vaccinaties veranderen dikwijls. Actuele informatie vind je op de site van de FOD Buitenlandse Zaken. Je kunt hiervoor ook contact opnemen met je huisarts.
Goedkope vliegtickets naar Nice
Op CheapTickets.be vind je de voordeligste vliegtuigtickets voor Frankrijk. Geef uw bestemming en de gewenste vertrekdatum in en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare vliegtickets om uit te kiezen. Via onze site kan je dan ook rechtstreeks vliegtuigtickets reserveren.

Maar dat is niet alles! Ben je nog op zoek naar een slaapplaats? Samen met Easytobook bieden wij je de keuze uit meer dan 8000 hotels op verschillende bestemmingen. En ook je huurwagen reserveer je snel en goedkoop op CheapTickets.be.
 

Vliegtickets naar Nice

Op CheapTickets.be vindt u de voordeligste vliegtuigtickets. Nice, Madrid, Rome… geef uw bestemming en de gewenste vertrekdatum in en u krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare vluchten om uit te kiezen. Via onze site kunt u dan zo rechtstreeks een goedkope vlucht naar Nice reserveren. Maar dat is niet alles! Bent u nog op zoek naar een slaapplaats? Samen met Expedia bieden wij u de keuze uit meer dan 8000 hotels op verschillende bestemmingen. Voor goedkope vluchten naar Nice en hotelovernachtingen is er maar een adres: CheapTickets.be!
Boek nu uw huurauto met 5% korting!
Boek nu uw huurauto met 5% korting!
Boek hier uw hotel in Nice
Boek hier uw hotel in Nice

Andere vluchten naar Frankrijk

Parijs , Marseille , Lyon , Toulouse , Nice , Nantes , Rennes , Montpellier , Bordeaux , Brest , Bastia
Andere vluchten naar Frankrijk