Vliegtickets Nice

Vliegtickets naar Nice

Nice staat bekend als een badplaats, maar het is ook een bekende cultuurstad. Overal zijn er attracties en musea te vinden. Het is de perfecte bestemming voor een korte of lange vakantie.

Zin om deze schitterende stad te ontdekken? Op CheapTickets.be vind je een overzicht van de voordeligste vliegtuigtickets naar Nice van de verschillende aanbieders, ook low cost airlines. Voer je gewenste vertrekdatum in en je krijgt meteen een overzicht van de beschikbare vluchten te zien. Het is de ideale manier om tickets naar Nice te vinden en te boeken!

Bezienswaardigheden

De 17e-eeuwse kathedraal St.-Réparate en de kerken Gesù Saint-Jacques le Majeur en St.-François-de-Paule uit de 18e eeuw, zijn maar enkele voorbeelden van de prachtige gebouwen die je zal vinden in het oude stadsgedeelte.

De Russisch-orthodoxe kathedraal is ook een bezoekje waard. De rijkversierde kerk werd ongeveer 100 jaar geleden door de kleine Russische gemeenschap gebouwd.

De stranden

Heel wat strandliefhebbers boeken een vlucht naar Nice. De beroemde Côte d’Azur staat namelijk bekend voor zijn zon, strand en zee. Met uitzondering van enkele privé-stranden waar speciaal zand wordt aangevoerd, bestaan alle stranden uit keistroken.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 28°C. Tijdens de wintermaanden is het gemiddeld 7°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Frans.
  • Verplichte reisdocumenten: de regels in verband met reisdocumenten en visa veranderen regelmatig. Soms zijn afwijkende voorwaarden van toepassing. Op de site van de visumdienst vind je alle nodige en actuele informatie per bestemming.
  • Gezondheid: de gegevens in verband met verplichte vaccinaties veranderen dikwijls. Actuele informatie vind je op de site van de FOD Buitenlandse Zaken. Je kunt hiervoor ook contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Nice

Op CheapTickets.be vind je de voordeligste vliegtuigtickets naar Nice in Frankrijk. Geef jouw bestemming en de gewenste vertrekdatum in en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare tickets om uit te kiezen. Via onze site kan je zelfs een plaatsje reserveren.

Maar dat is niet alles! Ben je nog op zoek naar een slaapplaats? Samen met Easytobook bieden wij je de keuze uit meer dan 8000 hotels op verschillende bestemmingen. En ook je huurwagen reserveer je snel en goedkoop op CheapTickets.be.

Vliegtickets naar Nice

Vliegtickets naar Nice Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de goedkoopste vliegtickets naar Nice. Vergelijk de beschikbare vluchten, maak een keuze en koop je tickets in onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open. Bij ons kom je dus niet voor gesloten deuren te staan!

Wil je altijd up-to-date blijven van de nieuwste promoties op vluchten naar Nice? Gebruik dan ons flight alert system. Hiermee mis je nooit geen interessante kortingen meer.

Andere vluchten naar Frankrijk

Parijs , Marseille , Lyon , Toulouse , Nice , Nantes , Rennes , Montpellier , Bordeaux , Brest , Bastia , Lille
Andere vluchten naar Frankrijk
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
vanaf {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Exclusief dossierkosten
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Vanafprijs per persoon in euro voor heen- & terugvlucht inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen, exclusief dossierkosten (0 tot 25 euro) en reis- en/of annulatieverzekering.

Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.