Vliegtickets Mataram

Vliegtickets Mataram

Provinciehoofdstad Mataram ligt op het Indonesische eiland Lombok en bestaat eigenlijk uit vier verschillende steden: Ampenan, Mataram, Cakranegara en Sweta. Deze steden zijn min of meer in elkaar opgegaan en vormden in de loop der jaren één stad. Mataram is qua inwonersaantal (343.000) de grootste stad van de provincie Nusa Tenggara Barat.

Als je zelf deze schitterende streek wil ontdekken, neem je best eerst een kijkje op CheapTickets.be. Hier kan je in enkele seconden het goedkoopste vliegticket naar Mataram vinden. Onze database bevat altijd de actuele prijzen van alle maatschappijen, zodat je nooit meer voor onaangename verrassingen komt te staan. Een vliegreis naar Mataram boeken was nog nooit zo eenvoudig!

Centrum Mataram

In het centrum zijn een heleboel leuke winkeltjes, cafés en restaurants te vinden. Daarnaast is een bezoek aan het Mataram Museum de moeite waard. Hier leer je alles over de geschiedenis van de stad en haar inwoners. In de collectie zijn onder andere handwerk, wapens en oude documenten opgenomen.

Een andere trekpleister zijn de stranden bij Mataram. Zonliefhebbers en watersporters zullen deze paradijselijke stranden zeker waarderen!

Rest van het eiland

Een vlucht naar Mataram is ideaal om de andere bezienswaardigheden op het eiland te ontdekken. Er zijn verschillende tempels en markten waar aardewerk, potten, houtsnijwerk, vers fruit, kruiden en specerijen worden verkocht. Maak ook een uistapje naar het kustplaatsje Bangsal. Van hier uit zijn leuke boottochten te maken naar de Gili-eilanden.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 21°C en 32°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur later dan in België, in de winter zeven uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Roepia.
  • Taal: de officiële taal is het Bahasa Indonesia.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: de gegevens in verband met verplichte vaccinaties veranderen dikwijls. Actuele informatie vind je op de site van de FOD Buitenlandse Zaken. Je kan hiervoor ook contact opnemen met jouw huisarts.

Meer dan vliegtickets naar Mataram

Wie dacht dat je op CheapTickets.be enkel goedkope vliegtickets naar Mataram vindt, is verkeerd. Via onze site kan je zelfs een huurwagen of hotelkamer vastleggen. Ook een reis- en annuleringsverzekering kan je via CheapTickets afsluiten. We hebben dus alles in huis voor een zorgeloze vliegreis naar Mataram!

Vliegtickets naar Mataram

CheapTickets is dé expert op het vlak van goedkope vliegtickets. Ook voor vluchten naar Mataram vind je hier ongetwijfeld de beste tarieven. Vergelijk de opties, maak een keuze en reserveer in enkele eenvoudige stappen een plaatsje via onze website. Alles gebeurt online, je kan dus 24u op 24 bij ons terecht voor voordelige tickets naar Mataram.

Bovendien houden we jou op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen. Dankzij ons flight alert system krijg je onmiddellijk een melding van nieuwe promoties op vluchten naar Mataram. Zo profiteer je altijd van de beste prijzen!
{{Line1}}
{{Line2}}
{{Line3}}
{{Line4}}
{{Line5}}
{{DepartureCity}} {{Airplane}} {{ArrivalCity}}
vanaf {{Price}} retour
Heen: {{DepartureUtc:D MMM}} - Retour: {{ReturnUtc:D MMM}}
Exclusief dossierkosten
Tarief gevonden op {{Time:DD-MM-YYYY HH:mm}}u

Tarief

sluit venster
 
Vanafprijs per persoon in euro voor heen- & terugvlucht inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen, exclusief dossierkosten (0 tot 25 euro) en reis- en/of annulatieverzekering.

Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.